İzmir'den Uçak Kalkışlı 4 Gece 5 Gün Konaklamalı Dubai Turu




İzmir'den Uçak Kalkışlı 4 Gece 5 Gün Konaklamalı Dubai Turu

1 Gün

IZMIR – DUBAI

İzmir'den Dubai'ye uçuş için Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde, SunExpress Hava Yolları kontuarı önünde uçuştan 3 saat önce buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından, SunExpress'in XQ898 sefer sayılı uçağıyla saat 20.50'de Dubai'ye direkt uçuş için havalanıyoruz. Dubai yerel saati ile 02.30'da Dubai Havalimanı'na varışımızı gerçekleştiriyoruz. Pasaport işlemlerimizi tamamladıktan sonra, alanda bekleyen aracımızla otelimize transfer oluyoruz. Geceleme otelde.

2 Gün

DUBAI

Otelde alacağımız sabaha kahvaltısının ardından, Öğle Yemekli Dubai Eski Çarşılar ve Dubai şehir turumuz başlıyor. Bu turumuzda, abra (geleneksel tekne) ile yol alarak Tekstil Pazarı, Altın Pazarı, baharat çarşıları, Sheikh Palace, Emirates Tower, Gökdelenler Caddesi, Burj Al Arab (dünyanın tek yedi yıldızlı oteli), Souk Madinat Jumeirah (fotoğraf molası), Jumeriah Bölgesi ve Palmiye Adası gibi eşsiz yerleri keşfedeceğiz. Turu tamamladıktan sonra öğle yemeğimizi almak üzere otele geçiyoruz. Öğle yemeğinin ardından kısa bir dinlenmenin ardından, akşam dileyen misafirlerimiz, ekstra olarak Çöl Çiçeği Burj Khalifa & Dubai Mall Alışveriş Merkezi ve Fountain Show turuna katılabilirler. (25 Euro) (Burj Khalifa giriş ücreti fiyata dâhil değildir, kişi başı 50 Euro’dur ve rehberden alınır.) Bu turda Burj Khalifa’yı ziyaret ederek, dünyanın en büyük mimari yapısının 125. katına çıkarak, Dubai manzarasına hayran kalabilirsiniz. Burj Khalifa, çöl çiçeği Hymenocalis’ten esinlenerek inşa edilmiş ve dünyanın en yüksek binası olma unvanını taşımaktadır. Sonraki durak, Dubai Mall, 1200 dükkân kapasitesine sahip, dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden birisidir. Mola verdikten sonra, Fountain Show (ses ve ışık gösterisi) eşliğinde akşamın tadını çıkaracağız. Turun ardından otelimize transfer sağlanacak. Geceleme otelde.

3 Gün

DUBAI

Otelde alacağımız sabaha kahvaltısının ardından, dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek Abu Dhabi & Sheikh Zayed Camii & Ferrari World (fotoğraf molası) turuna katılabilirler. (60 Euro) (Ferrari World giriş ücreti dâhil değildir, kişi başı 90 Euro’dur, rehberden alınır). Turumuza, dünyanın en büyük 4. camisi olan Sheikh Zayed Camii ile başlıyoruz. Cami ziyaretinin ardından, Abu Dhabi şehir turumuza devam ediyoruz. Bu turda, Hızlı ve Öfkeli filminin çekildiği Etihad Kuleleri ve dünyanın en pahalıya mal olmuş oteli Emirates Palace gibi göz alıcı yapıları göreceğiz. Turumuzun sonunda, dünyaca ünlü Ferrari World’e geçiyoruz. Burada vereceğimiz fotoğraf molasının ardından, Dubai’ye geri dönüyoruz.

4 Gün

DUBAI

Sabah kahvaltımızın ardından dileyen misafirlerimiz, ekstra olarak düzenlenecek Miracle Garden turuna katılabilirler. (60 Euro) Yaklaşık 18 dönümlük alan üzerinde 45 milyon çiçeği barındıran Dünyanın en büyük bahçesi olan Miracle Garden'da, adeta masal gibi bir bahçeye adım atmış gibi hissedeceksiniz. Bahçenin en dikkat çekici özelliği, her mevsimde farklı çiçek tasarımlarının sergilenmesi, böylece her ziyaretçiye benzersiz bir deneyim sunulmasıdır. Bu eşsiz deneyimin ardından, otelimize transfer ediliyoruz. Saat 14.30-15.30 civarında, dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenen Akşam Yemekli Çöl Safari turuna katılabilirler. (80 Euro) 4X4 ciplerle çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında, açık büfe yemek ve dansöz şov eşliğinde günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Tur sonrası otelimize transfer ve geceleme otelde.

5 Gün

DUBAI

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz, ekstra olarak düzenlenecek The Palm View turuna katılabilirler. (60 Euro) Dünyanın en büyük yapay adası olarak bilinen Palmiye Adası'nda keşfe çıkıyoruz. Palmiye ağacını andıran bu adada toplam 16 yaprak bulunmakta ve her bir yaprak, alışveriş merkezleri, butikler, lüks oteller ve villalarla donatılmış, aynı zamanda bozulmamış plajlara sahip. Palmiye Adası'ndaki Palm Tower'ın 52. katında, adadan 240 metre yükseklikte bulunan seyir terasından, Palmiye Adası, marina ve Jumeirah'ı 360 derece panoramik olarak havadan izleyebileceğiz. Bu unutulmaz deneyimin ardından, otelimize transfer ediliriz.

6 Gün

DUBAI
Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Dubai Frame ve Dubai Outlet Mall turuna katılabilirler. (60 Euro) 150 metre yüksekliğinde ve 93 metre genişliğinde dev bir resim çerçevesi düşünün. Gezegenin en büyük resim çerçevesi olarak bilinen Dubai Frame'da, Dubai’ye eşsiz bir perspektiften bakabilirsiniz. Çerçevenin içinden vereceğimiz fotoğraf molasında, eski ve yeni Dubai’nin izlerini keşfedeceğiz. Ardından, dünyanın en büyük outlet alışveriş merkezlerinden biri olan Dubai Outlet Mall'a geçiyoruz. Yüzlerce markayı barındıran alışveriş merkezinde serbest zamanın ardından, akşam dileyen misafirlerimiz Akşam Yemekli Tekne Dhow Cruise (Marina) turuna katılabilirler. (80 Euro) Dubai'nin geleneksel ahşap tekneleriyle yapacağımız bu turda, JBR, Dubai Ayn/Blue Water Island (dünyanın en büyük dönme dolabı), Dubai Marina ve Palmiye Adası'nın muhteşem gece manzarasını açık büfe yemek ve sürpriz şovlarla deneyimleyeceğiz. Geleneksel ve modern Dubai'nin bir arada yaşandığı bu keyifli gemi yolculuğunun ardından rehberimizin belirleyeceği saatte havalimanına transfer. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından SunExpress Hava Yolları'nın XQ 899 sefer sayılı uçuşu ile saat 03.30’da İzmir'e hareket. Yerel saat ile 07.25’de varış ve turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler
  • SunExpress Hava Yolları ile İzmir Dubai İzmir Aktarmasız Direkt Uçuşlar
  • Alan – Otel – Alan Transferleri
  • Seçilecek Kategori Otelde 4 Gece Oda – Kahvaltı Konaklama
  • Öğle Yemekli Dubai Şehir Turu ve Dubai Eski Çarşılar Turu
  • Türkçe Rehberlik Hizmetleri
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurtdışı Çıkış Harcı
  • Seyahat Sağlık Sigortası (20 Euro)
  • Vize Ücreti (110 Euro) Yeşil Pasaportlu Misafirlere Vize Uygulaması Yoktur. - Farklı bir kanaldan alınmış Vize kabul edilmemektedir.
  • Tourism Dirham / Otel Vergisi  Otel Kategorisine Göre Belirlenen Bu Vergi Konaklayan Misafir Tarafından Otel Resepsiyonuna Direkt Olarak Ödenecektir)(2 Ve 3 Yıldızlı Oteller İçin Gecelik 10 AED (Yaklaşık 3 Eur), 4 Yıldızlı Oteller İçin Gecelik 15 AED (Yaklaşık 4 Euro), 5 Yıldızlı Oteller İçin Gecelik 20 AED (Yaklaşık 5 EUR)'Dir.
  • Ekstra Turlar ve Kişisel Harcamalar
  • İsteğe Bağlı Rehber ve Şoför Bahşişleri

Detaylar

  • Fırsatın Son Kullanma Tarihi: 26.04.2025
  • Site de yazan servis saatleri tamamen bilgilendirme amaçlı olup kesin buluşma saati ve noktası, rehber bilgisi turdan önce SMS ile tarafınıza gönderilecektir. Turdan önce bu bilgi ulaşmaz ise ofisimizle iletişime geçiniz.
  • Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turu siteden aldıktan sonra servis Kaydı için SMS ve Mail adresinize gelen Linkten servis ve katılımcı kaydınızı tamamlamanız gerekmektedir.
  • Detaylı Bilgi için 0 537 419 54 07 nolu telefonu 09:00- 23:00 arası arayabilirsiniz.









  • Site de yazan servis saatleri tamamen bilgilendirme amaçlı olup kesin buluşma saati ve noktası, rehber bilgisi turdan önce SMS ile tarafınıza gönderilecektir. Turdan önce bu bilgi ulaşmaz ise ofisimizle iletişime geçiniz.
  • Çocuk indirimi, 12 yaşını doldurmamış çocuk katılımcılar için, 2 yetişkin ile birlikte konaklamak kaydı ile geçerlidir.
  • Turu siteden aldıktan sonra servis Kaydı için SMS ve Mail adresinize gelen Linkten servis ve katılımcı kaydınızı tamamlamanız gerekmektedir.
  • Detaylı Bilgi için 0 537 419 54 07 nolu telefonu 09:00- 23:00 arası arayabilirsiniz.

Fırsat Seçin!

19 Nisan 2025, 3* City Max Hotel Bur Dubai Vb., 0-12 Yaş Çocuk
€ 679,00
>
19 Nisan 2025, 3* City Max Hotel Bur Dubai Vb., Çift Kişilik Oda (Kişi Başı)
€ 699,00
>
19 Nisan 2025, 4* Holiday Inn Hotel Science Park Vb., 0-12 Yaş Çocuk
€ 729,00
>
19 Nisan 2025, 4* Holiday Inn Hotel Science Park Vb., Çift Kişilik Oda (Kişi Başı)
€ 749,00
>
19 Nisan 2025, 5* Media Rotana Hotel Vb., 0-12 Yaş Çocuk
€ 779,00
>
19 Nisan 2025, 5* Media Rotana Hotel Vb., Çift Kişilik Oda (Kişi Başı)
€ 799,00
>
19 Nisan 2025, 3* City Max Hotel Bur Dubai Vb., Tek Kişilik Oda
€ 999,00
>
19 Nisan 2025, 4* Holiday Inn Hotel Science Park Vb., Tek Kişilik Oda
€ 1049,00
>
19 Nisan 2025, 5* Media Rotana Hotel Vb., Tek Kişilik Oda
€ 1099,00
>
26 Nisan 2025, 3* City Max Hotel Bur Dubai Vb., 0-12 Yaş Çocuk
€ 679,00
>
26 Nisan 2025, 3* City Max Hotel Bur Dubai Vb., Çift Kişilik Oda (Kişi Başı)
€ 699,00
>
26 Nisan 2025, 4* Holiday Inn Hotel Science Park Vb., 0-12 Yaş Çocuk
€ 729,00
>
26 Nisan 2025, 4* Holiday Inn Hotel Science Park Vb., Çift Kişilik Oda (Kişi Başı)
€ 749,00
>
26 Nisan 2025, 5* Media Rotana Hotel Vb., 0-12 Yaş Çocuk
€ 779,00
>
26 Nisan 2025, 5* Media Rotana Hotel Vb., Çift Kişilik Oda (Kişi Başı)
€ 799,00
>
26 Nisan 2025, 3* City Max Hotel Bur Dubai Vb., Tek Kişilik Oda
€ 999,00
>
26 Nisan 2025, 4* Holiday Inn Hotel Science Park Vb., Tek Kişilik Oda
€ 1049,00
>
26 Nisan 2025, 5* Media Rotana Hotel Vb., Tek Kişilik Oda
€ 1099,00
>